Firmaprofil
Vision Data etableret i 1985 af Klaus Skovgaard


Vision Data har siden etableringen beskæftiget sig med totalløsning af erhvervslivets edb opgaver.

Pc baserede netværk har siden starten været en meget væsentlig del af firmaets basis forretning, med hovedvægten lagt på Novell Netware og Windows Server løsninger.

Vision Data har løbende, siden den spæde start medvirket til implementering af en lang række administrative løsninger baseret fx på Concorde / Navision produkter.

Vision Data er HP Invent Business partner med certificering i produktområderne : PC & Bærbare systemer, printere / dokument håndtering og Netværks systemer og vi er Novell Business Partnere.

Vision Data har gennem sine mange år i edb branchen etableret et meget stort viden-netværk så vi idag kan hjælpe med specialister inden for rigtig mange grene af It branchen.

It branchen udvikler sig til stadighed med en utrolig fart og derfor er det ikke muligt at være specialist i alt, men at erkende sine begrænsninger og så vide hvor man finder de bedste samarbejdspartnere indenfor de enkelte fagområder.

Klaus Skovgaard er partner i Vision IT & Management Support.  Som er opbygget gennem et årelangt samarbejde med Jørgen Wagner, firmaet beskæftiger sig med en lang række rådgivnings og styringsopgaver i forbindelse med it management.

 

Klik på linket og se en lille præsentation fra vores indlæg på Supply Chain Planning seminaret på Ålborg Universitet i November 2000 :

http://www.iprod.auc.dk/misg/seminar/SCP221100/SCP-seminar-221100.htm

 

 

 

[Til toppen]